Velkoobchod chladicí techniky, vybavení prodejen a gastronomických provozů
informace na tel.: +420 558 350 431

Tenderizér Victor VI-VCC45Č (45 nožů) červený

Celý popis produktu
Kód produktu: VI-VCC45Č
Skladem (5+ )
Cena s DPH: 820 
Cena bez DPH: 677 

Název zařízení je odvozeno z anglického slova "to tenderize" tj. změkčit surovinu nebo narušit její tuhá vlákna. Surovina - převážně maso se po tomto úkonu stává křehčí. Položením na maso pak opakovaným stlačováním pohyblivého vrchního dílu nožíky střídavě vysouváme ze spodní ochranné lišty a ty pronikají masem. Tímto způsobem protínáme vazivovou tkáň, která je odpovědná za tuhost masa. Po uvolnění tlaku se nožíky pomocí péra samovolně zasouvají zpět. Navíc jsou v mase vytvářeny "tepelné kanálky", které napomáhají stejnoměrnému pronikání tepla v průběhu přípravy. To umožňuje zkrácení doby přípravy (až o 40%) a přispívá k rovnoměrnému propečení masa. Při správné tepelné úpravě na rozpálené pánvi nebo roštu, se však kanálky žárem zatáhnou a šťavnatost masa zůstává zachována. Pokud maso současně i marinujeme dochází k znásobení účinku a lepšímu proniknutí marinády dovnitř masa, čímž se zkrátí doba marinace a zvýší se její účinnost.

Ruční tenderizery jsou určeny pro malé a střední provozy.

Tři řady nožů celkem 45 nožů

rozměr v mm: 153x40x102

Rozměry15,3 x 4 x 10,2
Material (barva)nerez + červený plast
Dotaz prodejci

Potřebujete poradit, který produkt je přesně pro Vás?
Nevíte si rady s výběrem nebo máte jakékoliv další otázky? Neváhejte se na nás obrátit a my Vám rádi pomůžeme.

povinné položky

Obsah košíku
Celkem:
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování