Lehká, nejpoužívanější pánev z modré oceli.
Vhodné pro plynové, elektrické sporáky, do trouby a na přípravu jídel typu PAELLA, projektovaná na španělský styl, má neobvykle nízké stěny. Pánev má originální design díky červeným rukojetím.
Pánev vyrobená z vysoce kvalitní modré oceli umožňuje velmi rychlé nahřívání. Pánev je vhodná pro kuchyně nízkého a středního výkonu.
Její pevné, beznýtové uchycení, lehká váha a dostupná cenová relace jí řadí mezi oblíbené pánve u všech kuchařů, přičemž je nejpoužívanější pro přípravu minutkových jídel.
Rada odborníka:
Nejlepší pánev z modré oceli je taková pánev, která po zakalení a několikanásobném užívání má nadále tendenci černat. Změna barvy oceli je normální reakce vysoké teploty na ocel.
Doporučujeme:
Před smažením vždy dobře rozehřejte pánev, po skončení nikdy nenechávejte pokrmy na pánvi. Před prvním použitím nalijte na pánev 200 ml vody se slupkami od brambor a povařte je alespoň 15 min. Potom vylijte a opláchněte ve vodě. Nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje a vypalte ho pár minut. Po vypálení pánve olejem je vytřete papírovým ubrouskem.
Návod na čištění po každém použití:
Umývejte v teplé vodě, používejte čistící prostředky, vypláchněte a ihned vytřete do sucha. Vnitřní stranu pánve natřete rostlinným olejem (pokrmovým tukem). Neumývejte pánve v myčkách na nádobí.
Rozměry | 70 x v5,2 |
Material (barva) | modrá ocel |